Egybekelt a dubstep a progresszív house-zal

Ezen a héten prezentálták a vizsgamunkáikat a mostani végzősök, nekik ezúton is gratulálunk, hogy szinte csak első és második kategóriájú művek kerültek ki a kezeik alól a lehetséges ötből. Hetven százalékos eredménytől felfelé a final projektek mögött elég komoly négyhónapos munka kell legyen, és nem elég a produceri tudomány, az időbeosztást is profin kell kezelni.

Volt, aki külön malacos pultot épített a live actjéhez, mások rettentő szorosan megközelítették a referenciaszámukat, így született Icicle-stílusú drumandbass és Maetrik-féle techno. Egy srác a 140 BPM-es dubstepet házasította össze látszólag könnyedén a 125 BPM-es progresszív house-zal, ez lett a progstep, ami egy újabb felesleges alműfaj is lehetne, de a lényeg, hogy játékos és oda is ken egyben. A zsenge remekművek majd az imPro oldalára is felkerülnek.

Többen említették a számuk bemutatása közben, hogy négy hónappal korábban még azt sem tudták volna, hogyan álljanak neki az ilyesminek. Ők ha nem is érhették el mostanra a profi produceri szintet, látják, mi hiányzik ehhez, és mit kell tenniük hozzá.

CÍMKÉK: , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!