Megkaptuk az első vizsgamunkákat

Az imPro őszi évfolyama átesett a tűzkeresztségen, csütörtökön a legtöbben sikeresen leadták határidőre az első vizsgamunkájukat. Az első saját projektet a fiúk pénteken prezentáltak egymás előtt, és először tapasztalták, hogyan is működnek a társértékelések, és miért van erre szükség. Néhányan könnyebbnek hitték a feladatot, mint amilyen, de most kaptak egy jótékony ébresztő nyaklevest, mire érdemes a továbbiakban is jobban odafigyelni.

A követelményeket mindenkinek sikerült teljesítenie, kiemelkedőt Gulis András alkotott a Szabadság híd zajaival, Feterik Flórián a Konyhapult és kézi mixer című megfejtéssel és Mihálku Balázs, aki a Budapesti Hajógyár óriáshangárjában rögzítette a hangokat. Közben a tanulók a második modul, a MIDI teljesítésén pörögnek, amire a vizsgamunkát jövő keddig kell leadni. Ott még szebb eredményeket várunk.

Természetesen nem felejtettünk el tisztelegni az imPro hagyományai előtt sem, úgyhogy a prezentációkat a Gabiban elemeztük tovább. A Fogasházban már metálba fordult az este, majd a reggel bluesba. Igyekszünk márciusig minden műfajt lefedni.

CÍMKÉK: , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!