Víziók 2011-ből, aludtunk rá 366-ot

A három srác egy évvel ezelőtt végzős volt nálunk. Zsédely Balázs, Yank és Farkas Áron (ABC) akkor a Radio Caféban beszélt arról, hogy mit vártak, majd kaptak az imPro-tól , és milyen tervekkel  dobják be magukat az elektronikus zenei szcénába. Yank hazai énekesnőkkel akart számot készíteni, illetve Áronnal együtt gondolkodtak egy dubstep-es, electro house-os élő zenekari formáció létrehozásán.  Balázs live act-ben szeretett volna izmosodni, és néhány csoporttársával közösen alkotni valamit.
A nagy tervekre aludtunk 366-ot, és megvilláminterjúvoltuk a srácokat, mi történt velük ezalatt az idő alatt.

„A suli befejezése után nem sokkal megtartottam első előadásomat az az imProban, azóta az iskolában Ableton Live-ot oktatok a leendő producereknek. Mangóval rezidensként játszottunk az Instantban, de zenéltünk többek között az A38-on, a Volt Fesztiválon és a Balaton Soundon is. Az elmúlt egy év alatt kb. 30-40 fellépés van a hátam mögött. Remixeltem Anima Sound Systemet, Anorganikot, AMB-ot és Mustard Tiger-t (Ausztrália). Megjelent egy számom az ausztrál Adapted Records- nál, és további kettő van még tervben. Önállóan egyébként több pesti klubban is zenéltem, és Lengyelországban is felléptünk nemrég.”
Yank

„Természetesen nem telt tétlenül ez az év sem: alkottunk! Ezúttal az online világ iránt táplált vonzalmamat elégítettem ki. Segítettem az improschool.com megújításában, és a 2011-ben indult Feeder beizzításában is. Az elmúlt 12 hónap zenei szempontból a kísérletezésről szólt, új stílusok, új megoldások, új kihívások.”
Zsédely Balázs

„2010 szeptemberében egyszerű basszusgitárosként ültem be az imPro padjaiba. A képzés elvégeztével nem csak zenei producer lettem, hanem lehetőségek teljesen új spektruma nyílt meg előttem. Pár hónappal az iskola után már egy angol kiadónál jelent meg egy remixem, ami- a vizsgamunkáimat leszámítva- életem első elektronikus zenei produktuma lett. Azóta is rendszeresen kapok  remix felkéréseket. Zenekaraimban a basszusgitáros poszt mellett már produceri feladatokat is ellátok, illetve új zenekarokhoz csatlakoztam dj-ként, élő elektronikás “kütyüsember”-ként. Például a Background nevű zenekarom bemutatkozó kislemezének összes munkafolyamatát magamra tudtam vállalni. Szinte folyamatosan kapcsolatban állok a sulival, a Feederen is megjelent pár cikkem zeneelmélet témában, a suli által rendezett bulikon szoktam DJzni, és néha még mindig bejárok előadásokra, prezentációkra. Nagyon sokat köszönhetek az egész imPro-s közösségnek (tanároknak, diákoknak egyaránt), életem egyik legjobb befektetése volt, mert nélkülük biztos nem ebbe az irányba és nem ilyen sikeresen haladna zenei pályafutásom.”
Farkas Áron (ABC)

Ezúton is szeretnénk megköszönni a sok segítséget nektek skacok, és sok sikert kivánunk a továbbiakban is!

imPro Crew

CÍMKÉK: , , , , , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!