imPro School presents: Skillshot Dose 1.

Második születésnapunkon egy bulisorozattal kedveskedünk magunknak (továbbiakban: Skillshot). Ezeken a partikon az iskola oktatói mellett a DJ pultban helyet kapnak olyan nálunk végzett, feltörekvő zenei producerek, akikre szerintünk érdemes lesz figyelni a jövőben.

Az imPro padjait eddig közel 130 tanuló koptatta, és a tehetségek száma egyre nő. Zenei kiképzőtisztjeink vad sasként figyelik a tehetséges áldozatokat az órákon. A Skillshot-ot azért találtuk ki, hogy a legígéretesebb újoncokat bemutassuk a közönségnek, és frissítsük a hazai elektronikus zenei palettát azokkal a fejekkel, akik új hangulatot és látásmódot hoznak magukkal.

Stramm kölyök lettünk

A gyertyát, amit néha két végén égetünk, most el is kell fújnunk. Az imPro pár évvel ezelőtt csak egy gondolat volt, amiből 2010-re iskola lett, egy régi raktárból menő tanterem, és az akkor még ismeretlen nevekből mára jó barátok. Az első Skillshot-on második születésnapunkat fogjuk lepacsizni, és ez nem akármi – ha egy kisgyerek lennénk, már ki tudnánk rakni egy 20 darabos puzzle-t. Március 24-én a Fabrikban pult mögé állnak a mesterek és ex-tanítványok, hogy megugráltassák a velünk ünneplőket.

Akik a zajokért felelősök

F. Feterik nudisco- val és tavasziasan friss soulful house-szal melegít, amit Christian Cardwell klasszikus house-szal vesz át. A műfajnál maradva, sajátos stílusát injektálva folytatja Fine Cut Bodies. AMB erre glitch-hoppal ijeszt rá, majd iamyank fejeli tovább. A hajnali órákban Falcao & Tolo house / deep-house-szal varrja el a glitch-hop által ejtett sebeket.

Aki a vizuálért felelős

Brainrape. Egykoron nálunk hallgató, de a csapatban maradva ma mint technikus és gyakorlatvezető. Szabadidejében VJ Centrum bandatag, a Beertok Fesztivál vizuális koordinátora, és hobbi szinten hardcore hacker.

A bulival kapcsolatos további infókért katt ide a Facebook eventhez!

CÍMKÉK: , , , , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!