imPro School presents: Skillshot Dose 2.

Skillshot2

Márciusban elindítottuk saját bulisorozatunkat, a Skillshotot. A Fabrikban sok jó/ jó sok arc gyűlt össze, ráadásul nagyon tavasz volt, a második dózis pedig még csak most jön. Újabb feltörekvő producer-fejekből és dörzsölt zenész nevekből raktuk össze a line up-ot április 14-re.  

A második Skillshot-on a közreműködők egyike Bx2, aki az imPro és az Ableton által megrendezett Tipsy Wings remixverseny győztese volt tavaly nyáron. A nyertes track az eredeti számmal és más prominens glitch előadóval az egyik legnevesebb glitch-hop kiadó, a kaliforniai Muti Music válogatásán jelenik meg ebben a hónapban.

iamyank-tól ugyan bangereket szoktunk meg, ezt a Skillshot-ot viszont Bx2-vel egy finomabb, speciális szettel indítják. Éjfél után hazánk aprótermetű glitch ragadozója, Mongoose áll a DJ pultba, akinek a Convoy Unlimited-en való debütálása után az Awolnation-nek készített remixe hamarosan megjelenik a Red Bull Recodsnál.

Az imPro két Jedije és a Chi Recordings oszlopos tagjai, AMB és Fine Cut Bodies szettjével folytatódik a glitch uralom.

A hajnali kattanás absztrakt hip-hop-pal érkezik MED jóvoltából, aki tavaly ballagott az imPro-ból, és azóta is gyártja a jobbnál jobb track-eket.

Április 14-én este 10-től tehát gyülekező a Fabrik előtt – ha múltkor voltál, azért, ha nem, akkor meg pláne.

A belépés továbbra is ingyenes.

További infóért és a facebook event-hez katt ide!

CÍMKÉK: , , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!