Az új családtag: imPro School Online

Körülbelül két éve kezdtünk el játszadozni a gondolattal, hogy az imPro-ban létrehozunk egy olyan hiánypótló dolgot, amivel Magyarországon először bárki számára elérhető lesz egy nemzetközi szintű, tematika szerint rendezett, magyar nyelvű dokumentáció és video tutorial a zenei producer szakma fortélyairól.

improOnline.logo

A kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk átadni a modern zeneszerzés ismereteit. Ezekben az években mi nagyon sokat tanultunk a visszajelzésekből, az imPro-s arcok pedig sokszor hatalmas áldozatokat hoztak: többen munkahelyet, várost vagy országot váltottak, és a kütyüparkot áttelepítették a családi házból egy budapesti albérletbe azért, hogy minden órán itt legyenek és fejlődjenek. Utólag is hatalmas respect nekik, de tudjuk, hogy ezt nem mindenki engedhette meg magának – sőt!

Most jött el a pillanat, hogy továbblépjünk, és a hónapokig tartó -néha éjszakai irodai pizzás dobozok feletti- brainstormolás, kidolgozás-újragondolás-törlés-újabb kidolgozás, fejlesztés, szerkesztés és határidők előtt enyhe pánikolás után megszültük a megoldást.

Engedjétek meg, hogy bemutassuk az imPro School Online-t, amit olyan hallgató-barátra fejlesztettünk, hogy ezentúl semmi sem állhat egy tanulni vágyó producer útjába, ugyanis:

– hozzáférhetsz bárhol bármikor: abban az időben és azon a helyen tanulhatsz, ahol szeretnél, csak a laptopodra lesz szükséged.

– biztosítjuk a fejlődést: tudjuk, hogy attól még senkiből nem lett jó producer, ha csak nézte, hogy más mit csinál, ezért heti feladatokkal és tesztekkel mérheted a fejlődésedet a képzés alatt.

– Video Feedback-kel értékelünk: a hetente leadott munkáidról személyre szabott, részletes értékelést kapsz video tutorial formájában a vezető oktatóktól, hogy célzott útmutatásokkal segítsék a munkádat.

A képzés alatt a kérdéseid sem maradnak megválaszolatlanul, mert bármelyik anyag bármelyik részénél felteheted azokat, amire a diákok és az oktatók is válaszolhatnak.

Az első Ableton Live – Production 1. képzést április 14-én indítjuk szóval ha eddig csupán az idő és a hely állt a zenei fejlődésed útjába, üdvözlünk az imPro fedélzetén!

A képzéshez tartozó site-on megtalálod a további részleteket, a képzés legfrissebb indulási dátumait és elküldheted a jelentkezésed. http://online.improschool.com/

CÍMKÉK: , , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!