imPro School Motivációs Program III. felvonás

Ha bebizonyítod, hogy a legkreatívabb jelentkezőnk vagy, a szeptemberi Zenei Producer képzésen te leszel az egyik hallgatónk. A Hangulat Hangokkal folytatjuk az idén az  imPro School Motivációs Programját.  

impro motiv

Ötödik éve írunk ki olyan versenyeket, pályázatokat, ahol a kiemelkedően teljesítőket ösztöndíjjal jutalmazzuk. A tehetséggondozó projekt keretében rendeztük meg korábban az Ableton-nal és a Muti Music-kal közösen a Tipsy Wings remixversenyt, tavaly pedig a jelentkezők motivációs levelei közül választottunk ki kettő diákot, akiknek támogattuk a zenei fejlődését. A Hangulat Hangok pályázattal az idén három helyet ajánlunk fel a Zenei Producer képzésen.

Hangulat Hangok pályázat részletei

Feladat

A pályázó által kiválasztott hangulat kifejezése hangokkal.

Pályázati anyag tartalmi és formai követelményei

– A hang-montázs hossza minimum 30, maximum 60 másodperc lehet.

– Egyértelműen kifejezi a pályázó által választott hangulatot (boldogság, keserűség, szomorúság, melankólia stb.).

– A munka során bármilyen eszközzel és bármilyen forrásból lehet dolgozni dolgozni.

– A hang-montázs tartalmazhat sample pack-eket, talált hangokat, szintetizált hangokat, egyénileg rögzített hangokat.

– A hang-montázs nem tartalmazhat érthető emberi beszédet és zenét, illetve zenei részletet.

Leadási határidő

2014 augusztus 11.

A 2014. szeptemberi Zenei Producer képzésre az 1. helyezett tandíját 100%-ban, a 2. helyezettét 50%-ban, a 3. helyezettét pedig 25% támogatjuk.

A további részletek ide kattintva érhetők el.

Az imPro School Motivációs Programban tavaly meghirdetett pályázatunkra két diákot választottunk ki. Akkor a nyertesek ingyen végezhették el a Zenei Producer képzést, ha motivációs levelükkel bebizonyították, hogy ők érdemlik meg a legjobban és a képzés alatt nem hiányoztak egyetlen előadásról sem.Az akkori nyertesek július végén fejezték be a képzést kiváló eredménnyel.

“Fantasztikusan éreztem magamat az elmúlt fél évben, végre azt tanulhattam ami érdekel. Mivel a nyeremény arra motivált, hogy bent legyek minden órán, így nem maradtam le semmilyen információról. Az elméleti és a gyakorlati tudás megszerzése ezért élvezetes volt számomra.” Biksi Gábor

“A program korai szakaszában elkezdtem  úgy érezni, hogy hazajárok. Az imPro közössége tényleg egy család, aminek szeretnél a része lenni, de a tagságot nem a puszta ottléttel nyered el. Tudni kell, hogy ez egy hosszú tanulási folyamat, de a nagyobb múltú tanárok olyan inspirálóan tudnak hatni, hogy bátrabban vágsz neki. Számomra a legfontosabb, hogy úgy érzem, tudatosabban kezdem el kipróbálni magam, és tisztábban látom, mi miért történhet. Azt a fajta magabiztosságot, amivel most operálok, ez a fél év kezdte el felépíteni. Kezdőként az elektronikus zenében a fél év alatt két online felületen való említést kaptam, amit kisebb sikernek könyvelhetek el. Bátran mondhatom, hogy egy erős szakmai alapozást kaptam,  de a tényleges haszna a hozzáállásom megváltozásában mérhető, nem csak a zenével kapcsolatban. Ez egy olyan suli, amiből annyit veszel ki, amennyit bele raksz.” Süki Ádám 

 

CÍMKÉK: , , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!