12H CHALLENGE – Magyarország első 12 órás zenei producer versenye

Idén márciusban 5 évesek leszünk, ezért úgy döntöttünk, hogy három nagy dobással ünnepeljük meg a szülinapunkat az év elején.  Aki nem akar lemaradni semmi jóról, itt követheti az eseményeket: 5.improschool.com

12hchallengeAz első titokról már le is rántottuk a leplet: február 7-én megrendezzük Magyarország első 12 órás zenei producer versenyét. A 12H CHALLENGE során két fős csapatok mérkőznek meg egymással fél napon keresztül, amire bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 18. életévét, és szívesen próbára tenné zenei produceri kompetenciáit.

Ahogy azt már megszokhattátok, komoly nemzetközi együttműködőket vonultatunk fel egy-egy eseményen, és ez most sem lesz másképp. A 12H CHALLENGE támogatói a Focusrite és Novation (a friendlyhouse.hu jóvoltából), Ableton, iZotope, Fabfilter, Sennheiser, Livid Instruments, Mono Hungary, illetve a Keith McMillen.

Két fős csapatokban lehet nevezni, akik közül 10 párost választunk majd ki, akik részt vehetnek a versenyen. A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint kitölteni ezt a formot.

Jelentkezési határidő: 2015. február 1. (vasárnap)

A verseny dátuma: 2015. február 7. (szombat) 10.00 – 22.00

Helyszín: imPro School HQ 1097 Budapest, Lónyay utca 29.

A következő szülinapi rakétánkat február 9-én fogjuk kilőni, készüljetek!

 

CÍMKÉK: ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!