Megalapítottuk: Unframed Records

És íme, lőjük a harmadik rakétát: bemutatkozik az Unframed Records, az imPro School saját kiadója.

unframed

Az imPro School a tehetségek gyűjtőhelye. Fennállásunk óta minden Zenei Producer képzés végén közzétettük a nálunk végző diákok Final Project-jét, a korábbi vizsgamunkák felhasználásával készített komplett track-et. Az évek során kialakult egy olyan művészeti közeg, ami termeli a jobbnál jobb zenéket, olyan színvonalas munkák születtek félévről-félévre, hogy úgy éreztük, meg kell lépnünk egy saját kiadó megalapítását. Azért indult el az Unframed Records, mert ennek a sok tehetségnek akarunk nagyobb teret adni.

Minden hallgatónkban ott van a lehetőség, hogy ő lehet a következő nagy név az elektronikus zenei szcénában. Az imPro már eddig is óriási lehetőség volt nem csak szakmai tudás, de kapcsolatépítés szempontjából is, a diákjaink többsége az iskola közvetlen környezetében marad, haverok lesznek, kollaborálnak, egymás bulijaira járnak. A kiadóval most erősebb hátteret tudunk biztosítani a feltörekvő producereknek, összekötjük őket a közönséggel, ott lehetnek azonnal a legismertebb boltokban, mint az itunes, beatport, amazon vagy spotify.

Az Unframed Records születését egy válogatáslemezzel ünnepeljük, amit 14 korábbi hallgatónk, jelenleg feltörekvő, tehetséges producerek friss track-jeiből gyúrtunk össze a techno-tól a glitch hop-on keresztül a future beat-ig.

CÍMKÉK: ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!