Amihez Deadmau5 hozzáér abból trollkodás lesz

deadmau5-skillrex-phone-number-grammys

Történt ugyanis, hogy a hétvégén meghívták a Dota 2 bajnokságra egy meglepetés szett erejéig KeyArena Center-be, Seattle-be. A játékvilág egyik legnagyobb rendezvényének eredményhirdetése után (ahol az amerikai Evil Geniuses csapat nyert egy kellemes 6,6 millió dollárral járó címet) Joel ‘Deadmau5‘ Zimmerman lépett a színpadra.

Mint az az alábbi videóban látható, nem igazán sikerült berobbantani a “táncteret” (a jelen levők mellett a streamet több millióan nézték) amin egy rövid idejig buzdítással próbált segíteni, majd egy teljesen indokolatlan ponton lerántotta a hangerőt, futkosott még néhány kört és elegánsan, mint ki jól végezte dolgát, kikocogott a színról.
Ezután a kis móka után azért bevállalt egy rendes afterparty-t is amit a Twitteren terjengő hírek szerint sokkal jobban élvezett. Egy biztos, így sokkal többen beszélnek róla, mint ha lenyomta volna rendesen.

Kiváncsian várjuk mikor lesz hír, hogy “minden probléma, szokatlan esemény nélkül lement egy Deadmou5 DJ szett. Megsértődött vagy csak trollkodik?”

forrás: Beatport News

CÍMKÉK: , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!