Chris.SU 5 kedvenc plugin-je

Chris.SU-t a Drum & Bass fanoknak valószínűleg nem kell bemutatnunk, hiszen a szcéna egyik meghatározó karakteréről beszélünk. Fellépett az Egyesült Királyságtól Ausztráliáig, Új-Zélandtól Amerikáig klubokban, fesztiválokon. Első anyaga 15 éve jelent meg. Kiváncsiak voltunk hát, mi az 5 kedvenc eszköze amit alkotás közben használ, úgyhogy megkérdeztük.

 

FabFilter Pro Q 2screenshot_pro-q_full

“A FabFilter Mixing bundle nélkül gyakorlatilag nem tudok élni. Ha hangszínszabályozásra van szükség, mindig a FabFilter EQ-it használom. A Pro Q 2 egyszerű, de zseniális extrája a beépített spektrum analizer, arról nem is beszélve, hogy ha kell, akár 24 ponton beavatkozhatok a frekvenciatartományba”

 

Cytomic The Glueimgext

“Sok kompresszort próbáltam már, de a The Glue működött nekem eddig a legjobban a mastering fázisban”

 

 

 

 

d16 Decimortdecimort-gui-big

“A Decimort a kedvenc Bit Chrusher effektem. Amellett, hogy remekül szól, a beépített filterrel rögtön leszűrhetem az elszabadult magasakat, szeretem az ilyen felhasználóbarát megoldásokat.”

 

Cableguys VolumeShaper 4volumeshaper-4-screenshot-main-view

“Rendkívűl sokoldalúan használható side-chain szimulátor. Gyakorlatilag bármilyen ritmikát, görbét létre lehet hozni vele. Sok időt megspórol amit route-olással, kompresszor állítgatással töltenék”

 

Sonalksis StereoToolssonalksis_stereo_tools

“Egy egyszerű, de hatékony stereo imager, ami remekül meg is jeleníti, hogy mi történik a térben. Kedvenc feature-öm: 1 potméterrel megadhatom, hogy egy adott frekvencia alatt monósítsa a sztereó képet, ami basszus tartományban gyakran szükséges.”

 

Chris.su-val a Zenei Producer képzésünk Synthesis moduljában is találkozhatsz, ahol szintézis elveket és technikákat mutat be.

 

CÍMKÉK: , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!