“Ez pontosan az amit csinálni akarok” – AMB interjú az LA Weekly-ben

Az imPro School alapítója és vezetője, AMB alig néhány hónapja kezdte el megvetni a lábát Los Angelesben, de máris igazi helyi karakternek látja a sajtó.

phi_vernon-genesa_nye_alberta

Az LA Weekly interjújából kiderül, hogy igen szimpatikus karakternek tartják és úgy vette fel a kaliforniai életérzést mint akit valójában csak egy logisztikai tévedés miatt dobott a gólya Magyarországra és most végre hazatért.

AMB hamar felismerte, hogy az elmúlt években Európában uralkodó elektronikus zenei trendek (techno, house, drum & bass) nem a neki kedvező irányba mutatnak. Tekintve, hogy jelentősen több fellépése volt az államokban mint Európában, egyértelművé vált számára, hogy a downtempo, hiphop, trap inspirált zenéire odaát nagyobb az igény.

Amellett, hogy felfedezi a várost, folyamatosan zenéket készít, részt vesz meet up-okon, előadást tart, maszterel, távvezérli az imPro School-t, tagja lett a dalszerzőket és szövegírókat összefogó Society of Composers and Lyricists-nek is. Kilátásba helyezi a filmzenei irányt, de egyelőre a Gravitas-on és Muti Music-on megjelenő kiadványai élvezik a fő prioritást.

A interjú teljes változata élettörténettel, görkorcsolyázással, némi angol tudás birtokában itt tekinthető.

CÍMKÉK: , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!