Steve Duda nem kispályás

Biztosan sokan hallottátok már az Xfer Serum nevet a méltán népszerű NI Massive mellett is. Steve Duda (aki nem mellesleg Deadmau5 régi haverja is) egy olyan VST szintetizátort fejlesztett néhány éve, ami megdöbbentő gyorsasággal vette fel a versenyt a szinte egyeduralkodó Massive-al szemben. A cél kifejezetten az volt, hogy egy könnyen használható, brutálisan szóló eszközt hozzon létre és megreformálja a kissé bepállodt Massive hangzást. Be kell látnunk ez igen jól sikerült neki.

maxresdefault

Mindamellett, hogy a wavetable technológiának köszönhetően néhány lépésből mindent letaroló soundokat csinálhatunk, olyan extra nerd kapukat is megnyitott mint a kép fájlból wavetable konvertálás, vagy a matematikai egyenletek beírásából létrehozott egyedi hullámforma. Ezek a funkcók jól mutatják, hogy nem gyerekjátékkal van dolgunk.

Ideje volt hát, hogy – engedvén az igényeiteknek – kiemelt fókuszt szenteljünk napjaink egyik legmenőbb eszközének.
A Serum használatának elsajátításához különleges formát választottunk: hétvégi, gyakorlati, intenzív szessönök. Ez pontosan azt jelenti amit gondoltok, a napi program a következő lesz:

  • megérkezel 11-re,
  • 3 órán keresztül a legkülönbözőbb funkciókra szolgáló Serum hangokat hozunk létre szigorúan presetek használata nélkül
  • laza ebédszünet
  • utána pedig egy újabb 3 órás etap

Felejtsd el a klasszikus iskola hangulatot.
Kemény lesz, de jól fogunk mulatni.

 

Az így eltöltött napok kellemes mellékhatása pedig az lesz, hogy elkezdenek gyűlni az általad létrehozott presetek, sőt végül egy saját preset csomagod lesz, bass, pad, lead, chord, fx, sőt perkusszív hangokkal. Kibírhatónak hangzik nem?

Csatlakozz a #TEAMNOPRESET mozgalomhoz, találkozzunk 5 hét múlva és légy te is feketeöves Serumos.

ADOM

CÍMKÉK: , , , , ,

0 hozzászólás

Legyél te az első, aki hozzászól.

Szólj hozzá te is!